dragonGFX 0 Posted January 3, 2017 Share Posted January 3, 2017 Nume : Marian BenNick : dragonGFXVârstă : 15Motiv : imi place foarte mult sa utilizez photoshop-ulAdresa de contact : y!m: bennmaryan23@yahoo.com & skype: in curand & si pe forum Timp alocat forumului : daca e 5 ore pe zi De cat timp lucrezi in Photoshop ? : 1 an De ce te-am alege pe tine ? : pentru ca as vrea foarte mult sa fiu designer pe forumul acesta , am mai avut niste conturi facute pe acest forum dar am zis lasa ma mut etc acm am venit aici De ce doresti Designer? [ Argumenteaza ] : Sa fac cadourii , sa raspund la cererile de recrutare designer incat si cele de "CERERE LUCRARII" Experienta [ Creatii ] : http://rangfort.ro/forum/index.php?/topic/57160-portofoliu-dragongfx/#entry405499 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackPearl 1,867 Posted January 4, 2017 Share Posted January 4, 2017 Respins mai urmareste tutoriale si lucreaza mai mult la text , pozitionare , font , culori , blur etc. Revino cu alta cerere cand crezi ca ai mai avansat , intre timp mai cere resurse de la colegii de la zona Design. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts