Exposium 10 Posted January 15, 2017 Share Posted January 15, 2017 (edited) Salutare lume, aici imi voi posta creatiile. *PSD prezint doar designerilor, printr-un ss postat pe imgur..Nu sunt fraier sa-mi dau blurul. *Nu veni sa-mi zici "fa si altceva in afara de semnaturi si avatare pe stock", crede-ma fac... insa atunci cand am chef/timp. *Nu ma face ripper, nu te voi suporta daca vei sustine acest lucru. *Follow me on tumblr: http://exposium.tumblr.com/ -=ANIME=- Edited January 15, 2017 by Exposium 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CRISTIAN_GFX 29 Posted January 15, 2017 Share Posted January 15, 2017 text e oke la rendere(cred ca e render) nu strica niste flares pe acolo sau c4d avatare sunt bune blur frumusel pe unele si mai baga sharpen la avatare la sasuke e ciudat stockul ala la prima cu kaneki cred ca burushul ala de pe ochi puteai sa mai scazi si puneai altu peste el cu linear dodge kw mai vreau sa vad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exposium 10 Posted February 21, 2017 Author Share Posted February 21, 2017 Follow me: http://exposium.tumblr.com/ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exposium 10 Posted February 21, 2017 Author Share Posted February 21, 2017 Render Pareri? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd1 63 Posted February 23, 2017 Share Posted February 23, 2017 Sfat ? nu are rost . Lucrezi impecabil , KW Link to comment Share on other sites More sharing options...
Excalibur Weapon 4 Posted February 23, 2017 Share Posted February 23, 2017 Ce sa iti spun, splendid ! Bravo. KW Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exposium 10 Posted February 23, 2017 Author Share Posted February 23, 2017 Rendere noi: 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hristu 87 Posted February 23, 2017 Share Posted February 23, 2017 Ar trebui sa mai scoti din elementele C4D pentru ca sunt prea mult, cat despre sursele de lumina sa adaugi ceva mai multe. Kw Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exposium 10 Posted February 25, 2017 Author Share Posted February 25, 2017 Ar trebui sa mai scoti din elementele C4D pentru ca sunt prea mult, cat despre sursele de lumina sa adaugi ceva mai multe. Kw Incearca sa oferi o parere constructiva nu cacaturi din astea. C4d-urile sunt impecabile asezate si la fel si sursa de lumina. Kw Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hristu 87 Posted February 25, 2017 Share Posted February 25, 2017 Incearca sa oferi o parere constructiva nu cacaturi din astea. C4d-urile sunt impecabile asezate si la fel si sursa de lumina. Kw Daca asa ti se pare tie..In fine imi plac foarte mult astia ca tine care cred ca le stiu pe toate si ca sunt cei mai buni..) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lime 56 Posted February 25, 2017 Share Posted February 25, 2017 Daca asa ti se pare tie..In fine imi plac foarte mult astia ca tine care cred ca le stiu pe toate si ca sunt cei mai buni.. ) Trebuie sa vi tu cu afirmatii contradictorii mereu... Nu mai judeca ce-ti place sau ce nu-ti place ci calitatea, daca nu sti sa faci asta, nu o mai fa. On: deduc ca lucrezi de ceva timp pe render.. si iti ies bine rau atat la integrare cat si text. O chestie.. renunta la bursh.. strici total lucrarea.. pentru mine nu-si are rost daca nu pui text pe ea. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exposium 10 Posted February 25, 2017 Author Share Posted February 25, 2017 Multumesc pt feedback. Models: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackPearl 1,868 Posted February 25, 2017 Share Posted February 25, 2017 Daca asa ti se pare tie..In fine imi plac foarte mult astia ca tine care cred ca le stiu pe toate si ca sunt cei mai buni.. ) Eiii gata Hristu , totusi vrem sa mai vedem lucrari si de ale tale. Trebuie sa vi tu cu afirmatii contradictorii mereu... Nu mai judeca ce-ti place sau ce nu-ti place ci calitatea, daca nu sti sa faci asta, nu o mai fa. On: deduc ca lucrezi de ceva timp pe render.. si iti ies bine rau atat la integrare cat si text. O chestie.. renunta la bursh.. strici total lucrarea.. pentru mine nu-si are rost daca nu pui text pe ea. foxy si tu te rog frumos pe viitor abtinete. ON: Lucrarile sunt frumoase mie personal imi plac lucrezi bine , ma intrebam daca ai ceva lucrari facute .gif sau daca doresti sa impartasesti cu noi ceva de genu. KW Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exposium 10 Posted March 2, 2017 Author Share Posted March 2, 2017 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koto 559 Posted March 2, 2017 Share Posted March 2, 2017 Incearca sa oferi o parere constructiva nu cacaturi din astea. C4d-urile sunt impecabile asezate si la fel si sursa de lumina. Kw facepalm Trebuie sa vi tu cu afirmatii contradictorii mereu... Nu mai judeca ce-ti place sau ce nu-ti place ci calitatea, daca nu sti sa faci asta, nu o mai fa. On: deduc ca lucrezi de ceva timp pe render.. si iti ies bine rau atat la integrare cat si text. O chestie.. renunta la bursh.. strici total lucrarea.. pentru mine nu-si are rost daca nu pui text pe ea. facepalm Nu o sa ma leg de nimic la semanturi , pentru ca in Romania asa e romanu . totusi o sa-ti zic sa incerci sa adaugi un border la semnaturi ceva mai "creativ" . Bafta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exposium 10 Posted March 16, 2017 Author Share Posted March 16, 2017 Prima manipulare: Link to comment Share on other sites More sharing options...
CRISTIAN_GFX 29 Posted April 8, 2017 Share Posted April 8, 2017 ai mai avansat parerea mea imi plac renderele si ies un blur bun pe cele gen mai realistice stockurile dar la kaneki anime astea nu strica mai mult sharp vreo 30 la suta nu strica deloc si textul e foarte ok bafta am venit si eu sa vad ce mai face lumea Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts