HaZarD # One 33 Posted February 19, 2017 Share Posted February 19, 2017 Nume : Daniel ! Nick : Hazard # One Vârstă : 18 Motiv : Vreau sa devin designer pe aceasta comunitate pt ca imi place sa fac multe creeati noi si atractive ! Adresa de contact : Nu am,dar imi puteti trimite PM pe privat ! Timp alocat forumului : Injur de 3-4 ore ! De cat timp lucrezi in Photoshop ? : Lucrez de 1 an jumate ! De ce te-am alege pe tine ? : Nu detin aceasta informatie,pur si simplu vreau sa ajut echipa de designeri ! De ce doresti Designer? [ Argumenteaza ] : Doresc designer pentru ca vreau sa fac creeati ca sa ii incante pe membri acestui forum,si desigur sa ii ajut mereu la avatare/bannere/semnaturi etc. Experienta [ Creatii ] : http://rangfort.ro/forum/index.php?/topic/59313-art-hazard/#entry420708 P.S : Primele creeati nu prea incanta,dar va rog sa va uitati si mai jos putin! THX ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Show* 26 Posted February 19, 2017 Share Posted February 19, 2017 Contra. Mai ai de lucrat la text blur mai urmareste tutorial si revino cu o cerere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackPearl 1,868 Posted February 21, 2017 Share Posted February 21, 2017 Momentan #Respins urmareste mai multe tutoriale , ia in considerare sfaturile celorlalti si pe viitor poti reveni cu alta cerere. Lock Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts