D3LiGhT 43 Posted February 19, 2017 Share Posted February 19, 2017 Nume : AndreiNick : D3LiGhTVârstă : 19 aniMotiv : vreau sa ajut comunitatea rangfort!!Adresa de contact :D3LiGhT pe steam sau Y!M yoo_delight@yahoo.comTimp alocat forumului : intre 5-6 ore pe ziiCe secţiuni doreşti să moderezi? eu prefer la serverul meu de counter strike dar daca nu se poate ..ma puteti baga unde aveti loc liberDe ce ai ales aceste sectiuni? Deoarece am experienta si sunt vechi in comunitateDe ce doreşti să moderezi în această comunitate? :Sunt batran in comunitate si doresc sa ajut comunitatea in orice fel posibilAi mai moderat pe IPB? Da !Ce înţelegi prin "Post hunt"? : Post Hunt este ceva ce scrii fara sens, abatere de la tema !Ce înţelegi prin "Dublu post"? : Cind postezi de mai multe la un topic anumeCe înseamnă "Warez"? Pagine Piratate , Programe etc !Ce înseamnă "NSFW"? Not Safe From Work , 18+Care este diferenţa dintre post hunt şi off-topic? off-topic este ceva ce te dezbati de la subiect , post hunt a face posturi aiurea unu dupa altu !Ce planuri ai ca să sporeşti activitatea membrilor în secţiunile pe care doreşti să le moderezi ? : Topicuri noi interesante Ai citit regulamentul forumului ? Da Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ezeq 234 Posted February 19, 2017 Share Posted February 19, 2017 Scriere corecta din punct de vedere gramatical. Ce secţiuni doreşti să moderezi? eu prefer la serverul meu de coutner strike dar daca nu se poate ..ma puteti baga unde aveti loc liber Cum adica sa moderezi serverul tau de CS? #Contra ... fa activitate la o sectiune care doresti si apoi revii cu o cerere ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alecks. 148 Posted February 19, 2017 Share Posted February 19, 2017 Scriere corecta din punct de vedere gramatical.Ce secţiuni doreşti să moderezi? eu prefer la serverul meu de coutner strike dar daca nu se poate ..ma puteti baga unde aveti loc liber Cum adica sa moderezi serverul tau de CS? #Contra ... fa activitate la o sectiune care doresti si apoi revii cu o cerere ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Skadi. Posted February 19, 2017 Share Posted February 19, 2017 Pentru serverul tau ai primit deja Manager Server, nu se da Moderator pentru asa ceva. Daca chiar iti doresti sa faci parte din staff, poti sa alegi una din sectiunile libere ( Zona IT / AmxModX / Source Mod / Steam ), si sa iti incepi activitatea acolo. Pana atunci contra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackPearl 1,868 Posted February 19, 2017 Share Posted February 19, 2017 Motivele le-ai primit mai sus , incepe cu ceva activitate dupa aia mai vorbim de grad. #Respins. Lock Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts