CUPPY 0 Posted March 5, 2017 Share Posted March 5, 2017 Numele tau: cuppy Numele reclamatului: Senekka Motivul reclamatiei: ban aiurea cu motivul limbajul.....eu nu am injurat am martori Dovada (printscreen): http://imgur.com/a/szmZC Link to comment Share on other sites More sharing options...
P1sO1aS 1 Posted March 5, 2017 Share Posted March 5, 2017 Pro , sunt unul din acei martori ambii o pot confirma sa ii ziceti sa inceteze cu figurile ca intr-o zi se intoarce roata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yana 487 Posted March 5, 2017 Share Posted March 5, 2017 Asteptati sa va raspunda BlackPearl sau Valentin, intre timp nu mai faceti posturi indiferent daca sunteti martori sau nu, dovezile sunt cele mai concludente,poate Moderatorul are o dovada Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackPearl 1,867 Posted March 5, 2017 Share Posted March 5, 2017 Vei primii unban , pe viitor va sugerez sa va evitati daca nu va suportati, nu va mai bagati problemele personale pe TeamSpeak / Forum sau voi fii nevoit sa va penalizez pe fiecare in parte. Lock Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts