Alexandra# 603 Posted March 19, 2017 Share Posted March 19, 2017 Nume : SimonaNick : Alexandra#Vârstă : 19Motiv : Imi place sa lucrez in PS si vreau sa ajut comunitateaAdresa de contact : simona,natasa@yahoo.com sau Facebook Simona NatasaTimp alocat forumului : Cateva ore pe zi De cat timp lucrezi in Photoshop ? : 1 an si ceva De ce te-am alege pe tine ? : Pentru ca am activitate si pot raspunde repede la cereri De ce doresti Designer? [ Argumenteaza ] : Sa ajut comunitatea prin activitatea si experienta mea. Experienta [ Creatii ] : http://rangfort.ro/forum/index.php?/topic/61035-portofoliu-alexandra/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexandra# 603 Posted March 19, 2017 Author Share Posted March 19, 2017 Contra, nu ai activitate la zona "cereri" ! Imi cer scuze pentru dublu-post, nu am activitate, pentru ca vreau sa fac activitate fiind Designer, Si am inceput sa revizitez forumul abia acum cateva zile, nici n-am avut timp sa fac activitate, dar de azi incolo am mult timp 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skadi 442 Posted March 19, 2017 Share Posted March 19, 2017 Acceptata. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts