HaPpY HaPpY Posted April 21, 2017 Share Posted April 21, 2017 Nume : PavelNick : HaPpY HaPpYVârstă : 13 Motiv : Pentru Ajuta Comunitatea Cu ce pot euAdresa de contact : Skype HaPpY_- /Y!M paveldumitroae@yahoo.comTimp alocat forumului : Toata ziua daca sunt acceptatCe secţiuni doreşti să moderezi? AmxModX De ce ai ales aceste sectiuni? Pentru Ca am multa Experinta In Skinuri ,Pluginuri ,Addonsuri etc.De ce doreşti să moderezi în această comunitate? Sa ajut Comunitatea ,Dar tot stiu ca de multe ori am fost respins Ai mai moderat pe IPB? DaCe înţelegi prin "Post hunt"?Posturi inutileCe înţelegi prin "Dublu post"? Post DubluCe înseamnă "Warez"? Pagine Piratate Ce înseamnă "NSFW"?Not Safe From Work Care este diferenţa dintre post hunt şi off-topic? off-topic Abatere de la subiect , Post Hunt Posturi inutileCe planuri ai ca să sporeşti activitatea membrilor în secţiunile pe care doreşti să le moderezi ? Inca Nu ma-m ganditAi citit regulamentul forumului ? Da Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skadi Posted April 21, 2017 Share Posted April 21, 2017 Respins. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts