Jrr SeByTzZu 0 Posted July 12, 2014 Share Posted July 12, 2014 Avatar/Semnatura/Logo/Banner/etc : Avatar Tema pozei / Stock-ul dorit ( obligatoriu ) : Text principal: Jrr SeByTzZu Text secundar ( rangfort / www.rangfort.ro / nume server ) : Romania.RangFort.Ro Alte precizari : sa faca cum e in poza dar prima data sa apara numele meu si a2 numele la sv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denisa 7,050 Posted July 12, 2014 Share Posted July 12, 2014 Si totusi ce anume doresti? Sa adaug numele server-ului in poza aia sau sa iti fac una ca aia? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jrr SeByTzZu 0 Posted July 12, 2014 Author Share Posted July 12, 2014 s-o faci lafel si sa scoti emblema aia de jos de acolo .... si sa apara si numele la server.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denisa 7,050 Posted July 12, 2014 Share Posted July 12, 2014 (edited) Nu lucrez pe poze deja editate , nu am cum sa lucrez pe ele pentru ca nu am proiectul , nu stiu ce font e folosit etc. Ca sa nu mai zic ca tu ai facut cerere de avatar , dar stock-ul tau nu are dimensiuniile potrivite pentru a putea fi prelucrata in AE ca si avatar. Daca doresti iti pot face o tentativa de genul , cu acel efect de "sparks" , insa sa nu te astepti sa fie ca ala. Edited July 12, 2014 by Denisa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jrr SeByTzZu 0 Posted July 12, 2014 Author Share Posted July 12, 2014 okkk e bine fa cum sti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denisa 7,050 Posted July 12, 2014 Share Posted July 12, 2014 Ceva de genu -> Daca nu iti place sau vrei sa adaug ceva , lasi reply. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jrr SeByTzZu 0 Posted July 12, 2014 Author Share Posted July 12, 2014 daca se poate alta ) nu-mi place p.s si nu-mi spuneti cum vrei ca nu stiu ) cum vreti voi dar sa fie in genu la aia care am puso Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denisa 7,050 Posted July 12, 2014 Share Posted July 12, 2014 (edited) daca se poate alta ) nu-mi place p.s si nu-mi spuneti cum vrei ca nu stiu ) cum vreti voi dar sa fie in genu la aia care am puso Nu iti place , dar nici nu spui cum vrei sa fie. Eu nu pot sa ti-o fac in genul acela , imi pare rau. Din moment ce nu iti place ceea ce ti-am facut , o sa las alt designer sa se ocupe de cererea ta. O zi buna. Edited July 12, 2014 by Denisa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts