Jump to content

[NEWS] Devil May Cry 5 a fost lansat


Recommended Posts

k1tJBex.png

 

 

Data lansarii: 8 Martie 2019
Dezvoltator: CAPCOM Co., Ltd.
Gen: Acțiune

Platforme: PC, PlayStation 4, Xbox One

Moduri: Singleplayer, Multiplayer

După cum am fost obişnuiţi în ultimii ani, Devil May Cry 5 şi-a primit, din partea celor de la Capcom, trailer-ul final înainte de lansare. Fiţi foarte atenţi însă înainte de a-l urmări, secvenţele de mai jos dezvăluind un aşa-zis “spoiler”important din joc!

Modul de joc dispune întoarcerea lui Dante și Nero ca personaje jucabile, împreună cu un nou caracter, denumit „V“. Modul de joc este similar cu celelalte titluri din seria Devil May Cry , concentrându-se pe acțiunea "elegantă". Jucătorul luptă cu hoardele de demoni cu o varietate de atacuri și arme și primește un rating de stil în luptă bazat pe o serie de factori, cum ar fi varietatea de mișcări, lungimea unui combo și atacurile eschivate. Muzica din joc se va schimba pe baza performanței jucătorului în luptă.

Nero este echipat cu sabia sa de regină roșie, cu un revolver cu bila albastră și cu un set de noi arme robotice numite Devil Breakers, cu o varietate de funcții cum ar fi apucarea dușmanilor de la distanță sau oprirea timpului pentru înghețarea unui inamic. Împreună cu rebeliunea sa de semnătură și cu sabia demonică Sparda, Dante a fost prezentat folosind două arme Devil noi, o pereche de arme asemănătoare buzzsaw care se combină într-o motocicletă numită Cavaliere și un set de mănuși și cizme de foc numite Balrog. În plus, Dante deține și Cerberus , introdus în Devil May Cry 3 . Cel de-al treilea personaj jucat, V, folosește trei demoni bazați pe dușmani din primul joc pentru a lupta, care include Griffon, un vultur care folosește atacuri bazate pe fulgere, Shadow, o panteră care formează lame de lame, vârfuri și portale din corpul său, , un golem mare pe care V îl introduce într-o stare de tip Devil Trigger, care îi întoarce parul alb, pentru a chema, care utilizează o combinație de atacuri de la corp și de fascicule laser.

 

 

43MOshu.png

 

 

 

Povestea lui Devil May Cry 5 începe după mai mulţi ani de la evenimentele din DMC4, cu o nouă invazie demonică în Red Grave City. Deşi şi-a pierdut unul dintre braţe, tânărul vânător de demoni Nero (unul dintre eroii jocului precedent), împreună cu partenera sa Nico, acceptă provocarea, locaţia lui Dante (celălalt erou jucabil din DMC4 şi eroul principal al seriei) nefiind cunoscută. În total, producătorii promit că Devil May Cry 5 va avea nu mai puţin de trei eroi jucabili(Nero, Dante şi V).

Hideaki Itsuno, regizorul lui Devil May Cry 4, şi echipa sa se ocupă şi de realizarea lui DMC5, fiind folosit motorul grafic RE Engine (ce şi-a făcut debutul în Resident Evil 7: Biohazard).

 

 

tO8KbDl.png

 

YEkhSF7.jpg

dnVAXlS.jpg

 

 

Cerințe de sistem

 

Minime:

OS: Windows 7, 8.1, 10 (doar 64-bit)
Procesor: Intel Core i5-4460, AMD FX-6300 sau mai bun
Memorie RAM: 8 GB
 Video: NVIDIA GeForce GTX 760 sau AMD Radeon R7 260x cu 2GB VRAM sau mai mult
 DirectX: versiunea 11

 Stocare: 35 GB disponibili

 

Recomandate:

 OS: Windows 7, 8.1, 10 (doar 64-bit)
 Procesor: Intel Core i7-3770, AMD FX-9590 sau mai bun
 Memorie RAM: 8 GB
 Video: NVIDIA GeForce GTX 1060 cu 6GB VRAM, AMD Radeon RX 480 cu 8GB VRAM sau mai bun
 DirectX: versiunea 11
 Stocare: 35 GB disponibil

De asemenea, Devil May Cry 5 pentru PC va necesita conexiune la Internet şi un cont valid de Steam pentru activarea iniţială. Nu în ultimul rând, producătorii recomandă folosirea unui controller compatibil cu standardul Xinput (cum ar fi cele de Xbox One sau Xbox 360).

 

Prețul jocului este 59,99 Euro varianta standard, iar cu toate DLC-urile costa 71,25 Euro și îl puteți găsi Pe Steam

 

 

  • Like 2
Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...