Tkd 50 Posted September 8, 2014 Share Posted September 8, 2014 Avatar/Semnatura/Logo/Banner/etc : Banner Tema pozei / Stock-ul dorit ( obligatoriu ) : Tema pozei este serverul zm.rangfort.ro, Text principal: Nust faceti voi cum vreti sa fie ip serverului numele si ceva frumos pe langa gen , RO/EN/EU/RU Text secundar ( rangfort / www.rangfort.ro / nume server ) : in colt sa scrie www.rangfort.ro Alte precizari : Marimea banerului sa fie de (340×56), formatul as fie TGA pe 24 de biti Multumesc anticipat ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mZq 3 Posted September 8, 2014 Share Posted September 8, 2014 Noi facem creatii pentru ca cu asta ne ocupam nu ai nici un drept sa faci concurs... il faci in privat.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tkd 50 Posted September 8, 2014 Author Share Posted September 8, 2014 Nu e concurs oficial e premiat daca vrei intelegi si fratele meu era dising, era foarte bun locul 1 pe 5 situri dar nu are photoshopul descarcat si deaia vam zis:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denisa 7,050 Posted September 9, 2014 Share Posted September 9, 2014 Te rog sa dai edit la cerere si sa respecti modelul impus initial al acestei sectiuni , daca nu , eu una nu iti rezolv cererea. Poti sa iti promovezi asa zisul concurs sau server in alta parte , nu pe sectiunea de Design. Edit , fara alte posturi suplimentare , in caz contrar o sa iti inchid topicul pentru nerespectarea regulamentului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denisa 7,050 Posted September 10, 2014 Share Posted September 10, 2014 Tga ti-l faci singur. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts