Jump to content

[RF] Cum sa scapi de genius windows xp


ecstasy

Recommended Posts

1. Apasati  "Ctrl," "Alt" si "Delete" si intrati in Task Manager
2.Click pe tabul de "Processes" si cautati in lista procesul  "wgatray.exe" si dati click  "End Process." Astfel notificarea ca windows-ul dvs. nu e Genuine nu va mai aparea.
3.Click pe Windows "Start" si restartati calculatorul. Apasati butonul  "F8" frecvent pana sa intre in Windows normal si din lista de optiuni alegeti SafeMode.

4. Apasati "Enter" si veti fi intrebati de parola de administrator.windows%252520genuine%25255B6%25255D.jpg

5. Click pe  "Start" si apoi pe  "My Computer." Intrati in folderul Windows de pe partitia C, iar apoi in
folderul “System32" . Gasiti fisierul  "wgatray.exe" si dati Delete pe el.

6 .Gasiti de asemenea folderul dllcache si intrati in el. In interiorul lui gasiti de asemenea fisierul "wgatray.exe" pe care va trebui sa il stergeti de asemenea.
7. Click pe Windows "Start", apoi in casuta de  "Run." scrieti "regedit" (fara ghilimele) si apasati  "Enter" pentru a intra in editorul de registrii.
8. Mergeti la  "HKEY_LOCAL_MACHINE" si apoi  "SOFTWARE." Click "Microsoft" si apoi click pe  "Windows NT." Click pe  "CurrentVersion" si apoi click pe  "Winlogon." Click pe  "Notify." Right-click pe  "WgaLogon" si apoi click pe "Delete."
8. goliti “recycle bin” si restartati calculatorul

Link to comment
Share on other sites

Iti multumim pentru sfat dar... Mult mai simplu poti sa intri in C:/Windows/System32/.. si aici redenumesti fiserele wgalog si wgatray din .exe faci .old! Restart si atat!

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...