Koto 559 Posted October 16, 2014 Share Posted October 16, 2014 Nick : ChestiutaRoz Varsta : 20 De cat timp lucrezi in Photoshop ? : 7-8 luni De ce te-am alege pe tine ? : de ce nu? De ce doresti Designer? [ Argumenteaza ] : sa ajut la moderarea categoriei de design Experienta [ Creatii ] : http://rangfort.ro/forum/index.php?/topic/8591-digitalart-chestiutaroz/#entry50039 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denisa 7,050 Posted October 17, 2014 Share Posted October 17, 2014 Inainte sa te accept te rog frumos sa citesti regulamentul sectiunii , ai luat 3 puncte warn din cauza asta. Pe avatare esti pe langa si cam asta se cere aici. Astept din partea ta cateva creatii pe avatar ( cu cerintele standard : dimensiune , text secundar ) si lucreaza la textul ala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koto 559 Posted October 17, 2014 Author Share Posted October 17, 2014 (edited) Inainte sa te accept te rog frumos sa citesti regulamentul sectiunii , ai luat 3 puncte warn din cauza asta. Pe avatare esti pe langa si cam asta se cere aici. Astept din partea ta cateva creatii pe avatar ( cu cerintele standard : dimensiune , text secundar ) si lucreaza la textul ala. Da scuze greseala mea ca nu l-am citit , am mai dat pe alte forumuri si nu am mai intalnit o regula ca si asta ... ciudat Pe avatare nu cred ca poti sa spui ca sunt pe langa ..... din moment ce ne aflam in aceeasi oala . Uite aici , cum te-ai exprimat tu sa lucrez textul , eu am propriul stil .... si anume cat mai simplu ... nu imi place sa pun gradient pe text , din moment ce pun shadow .... Uite aici un avatar.Sper ca te-am lamurit. PS. Teoretic eu sunt designer universal , treaba ca aici pe forumul vostru eu nu am designer , ceea ce imi permite sa postez , la cereri. Edited October 17, 2014 by ChestiutaRoz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ysay Cristian 268 Posted October 17, 2014 Share Posted October 17, 2014 #De la mine ai PRO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denisa 7,050 Posted October 17, 2014 Share Posted October 17, 2014 Daca asta numesti tu sa lucrezi simplu , te inseli. Acceptat , citeste regulamentul , warnul iti ramane pana iti expira. T/c Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts