LondoN eXtream 110 Posted October 30, 2014 Share Posted October 30, 2014 Nume : AlexNick : AL3X MCVârstă : 12Motiv : Imi place aceasta comunitate/Adresa de contact :alex.alex0201Timp alocat forumului : 2-3 ore (poate si mai mult)Ce secţiuni doreşti să moderezi? AMXMODXDe ce ai ales aceste sectiuni? Pentru ca sunt pasionat de Counter StrikeDe ce doreşti să moderezi în această comunitate?Pentru ca imi place..Oameni de treaba..Ai mai moderat pe IPB? Da, am mai moderat.Ce înţelegi prin "Post hunt"? Post creat fara rost, degeaba!Ce înţelegi prin "Dublu post"? Post unul dupa altulCe înseamnă "Warez"? Piraterie de jocuri si etc..Ce înseamnă "NSFW"? Continut +18Care este diferenţa dintre post hunt şi off-topic? Post hunt, posturi facute degeaba, si offtopic abatere de la subiect.Ce planuri ai ca să sporeşti activitatea membrilor în secţiunile pe care doreşti să le moderezi ? Sa fac posturi, sa pun chestii cat mai atractive Ai citit regulamentul forumului ? Da, dar o sa-l mai recitesc.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denisa 7,050 Posted October 30, 2014 Share Posted October 30, 2014 Contra. Varsta + Motiv : Imi place aceasta comunitate/ De ce doreşti să moderezi în această comunitate?Pentru ca imi place..Oameni de treaba.. Ce planuri ai ca să sporeşti activitatea membrilor în secţiunile pe care doreşti să le moderezi ? Sa fac posturi, sa pun chestii cat mai atractive Ai 12 ani , nu stiu cat de matur poti sa gandesti la aceasta varsta , insa stiu sigur ca nu ar trebui sa iti pierzi vremea pe un forum ci mai degraba sa alergi dupa minge afara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex GFX 33 Posted October 30, 2014 Share Posted October 30, 2014 Contra. Varsta + Ai 12 ani , nu stiu cat de matur poti sa gandesti la aceasta varsta , insa stiu sigur ca nu ar trebui sa iti pierzi vremea pe un forum ci mai degraba sa alergi dupa minge afara. IDEM ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEGALIZE IT! 1337 54 Posted October 30, 2014 Share Posted October 30, 2014 Contra ! Nu ai o varsta accesibila + cred ca ai facut copy - paste de la o alta cerere de moderator ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
adry 1,913 Posted October 30, 2014 Share Posted October 30, 2014 Acceptat. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts