Lo@d!ng 0 Posted November 2, 2014 Share Posted November 2, 2014 (edited) Nume :CatalinNick :Lo@d!ngVârstă :17Motiv :Sa ajut comunitatea prin posturi , membriAdresa de contact :n_soundTimp alocat forumului :Foarte mult cam 7 ore in fiecare zi aproape :*Ce secţiuni doreşti să moderezi?RESURSE CS:GO si daca se poate si IT Area De ce ai ales aceste sectiuni?Pentru ca ma pricep de minune la ambeleDe ce doreşti să moderezi în această comunitate?Este o comunitate foarte mare :*Ai mai moderat pe IPB?Moderat i putin spus am experienta in ipb de ceva anii :* Nu doar ca moderator si ca si administrator cu acp :*Ce înţelegi prin "Post hunt"?Post creat fara rost doar sa fie acoloCe înţelegi prin "Dublu post"?Postu unu dupa altuCe înseamnă "Warez"?Pirateria de jocuri etc Ce înseamnă "NSFW"?Contiunut +18 :*Care este diferenţa dintre post hunt şi off-topic?Post hunt, posturi facute degeaba, si offtopic abatere de la subiectCe planuri ai ca să sporeşti activitatea membrilor în secţiunile pe care doreşti să le moderezi ? Toti doresc sa afle ce e nou , ce a aparut si ce va aparea pe piata IT. Si la cs:go (noul counter stikre :*) Ai citit regulamentul forumului ?Da, dar o sa-l mai citesc Edited November 2, 2014 by Lo@d!ng Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nomercy 39 Posted November 2, 2014 Share Posted November 2, 2014 Ai un #PRO de la mine şi mai uşor cu emoticoanele.. bate la ochi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koto 559 Posted November 2, 2014 Share Posted November 2, 2014 (edited) E foarte ciudat , ca aproape pe toate comunitatile gasesti cate unu cu numele Loading ... tu nu crezi ? =)) PRO Totusi..nu inteleg de ce cand scrieti ceva , nu ganditi ceea ce scrieti... Moderat i putin spus am experienta in ipb de ceva anii :* O mica greseala gramaticala sesizata. Nu doar ca moderator si ca si administrator cu acp :* Virgule tatic. Toti doresc sa afle ce e nou , ce a aparut si ce va aparea pe piata IT. De aceea sau infiintat site-uri specializate. Edited November 2, 2014 by HocusPocus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest KentHD Posted November 2, 2014 Share Posted November 2, 2014 #PRO . Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEGALIZE IT! 1337 54 Posted November 2, 2014 Share Posted November 2, 2014 (edited) Pro, toti merita o sansa ! Edited November 2, 2014 by wHo Serios?! Chiar iti bati joc de noi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PuccaFan 139 Posted November 2, 2014 Share Posted November 2, 2014 Member Since Today, 11:55 AM Contra, mai fa ceva vechime si niste subiecte interesante pe categoriile aferente 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Minnie 4,304 Posted November 2, 2014 Share Posted November 2, 2014 E cam ciudat, mai ales cand folosesti emoticonul " :* " la unele subiecte . Eu nu sunt de-acord, fiindca nu-mi inspiri incredere mai deloc . 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lo@d!ng 0 Posted November 2, 2014 Author Share Posted November 2, 2014 Ramane deciziea voastra eu am facut cerere pe graba trebuie sa plec si ma grabeam . Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIKE 272 Posted November 2, 2014 Share Posted November 2, 2014 Nu ai vechime, nu ai posturi, revii cu alta cererea peste cativa zile macar si o sa primesti gradul cerut... Pana acuma iti dau CONTRA ! Ps. Macar daca stii sa citesti o sa fie tot mai simplu ! *Fiecare user va deschide un nou topic cu titlul " Cerere Moderator Nume " ( exemplu : Cerere Moderator Denisa ) ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
blabla 3,557 Posted November 2, 2014 Share Posted November 2, 2014 Respins. Topic inchis. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts