GGH 46 Posted November 10, 2014 Share Posted November 10, 2014 (edited) Acesta este portofoliul meu Sper sa va placa! Sunt noua, nu lucrez de mult in PS Astept parerile si sugestiile voastre! Edited November 10, 2014 by GGH 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Space. 475 Posted November 10, 2014 Share Posted November 10, 2014 Nu mai pune gradient pe textele secundare, doar pe cele primare. Pune drop shadow 1-0-1 sau stroke 1px. La textele secundar il poti lasa alb textul sau il poti pune pe overlay / soft light. Bafta ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GGH 46 Posted November 10, 2014 Author Share Posted November 10, 2014 Multumesc pt sfat! Asa pun drop shadow 1-0-1. Nu am mai folosit gradient pana acum pe textul secundar, dupa cum observi decat la una am pus 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUITS 156 Posted November 10, 2014 Share Posted November 10, 2014 E bini di tat beibi :* Te astept cu cererea aia de Designer, pentru care te-ai si inregistrat de fapt. Tot asa, kw ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex GFX 33 Posted November 10, 2014 Share Posted November 10, 2014 Pe text pune overlay . pune blur la vro 25 . in rest ffffffff misto . gj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Space. 475 Posted November 11, 2014 Share Posted November 11, 2014 (edited) Felicitari pentru rangul de designer, mai asteptam ceva creatii din partea ta. Bafta in continuare ! Edited November 11, 2014 by #HIGH3R Link to comment Share on other sites More sharing options...
GGH 46 Posted November 11, 2014 Author Share Posted November 11, 2014 Felicitari pentru rangul de designer, mai asteptam ceva creatii din partea ta. Bafta in continuare ! Multumesc! o sa postez cand o sa fac mai multe 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koto 559 Posted November 11, 2014 Share Posted November 11, 2014 Felicitari pentru rangul de designer, mai asteptam ceva creatii din partea ta. Bafta in continuare ! Orcum il are degeaba ca si SUITS , in fine. La text foloseste culori neutre sau cele din lucrare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ADdvencer 55 Posted November 11, 2014 Share Posted November 11, 2014 Avatarele sunt frumoase, chiar reusite pot spune ( fata de a lui SUITS ) ) insa la a 6-sea nuprea se intelege txtul secundar dar mna conteaza ca sunt reusite. KW 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GGH 46 Posted November 16, 2014 Author Share Posted November 16, 2014 De la cereri : Sii o incercare cam nereusita dar mie imi place:D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
xRoby 7 Posted November 17, 2014 Share Posted November 17, 2014 Nu-mi place cum lucrezi .. cel putin cele de la cereri zici ca sunt facute in photoscape.. Gaseste si tu un blur atractiv pentru avatare .. Semnaturile .... ai muult de lucrat .. Incearca la fel un blur , dupa incearca unealta smudge .. Dupa ce stapanesti bine blur-ul si smudge-ul incearca si c4d-uri.. Border .. aiurea , incearca sa copiezi border-ul lui kitos ) e cel mai atractiv .. pe ala il folosesc si eu ! (New Layer - border de 3 px alb - soft light sau normal cu opacitate scazuta .. new layer border negru de un px ---- CENTER) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Space. 475 Posted November 17, 2014 Share Posted November 17, 2014 Only4Life, este foarte frumos acel border, acela il folosesc si eu doar ca pun 4px alb si 1px negru. La unele creatii nu pune la gradient: alb si culoare. Poti pune culoare inchisa si culoare deschisa. Pixeli pentru textele secundare: Visitor / Arial (10px) , 04b03 / Zepto (8px). Toate textele secundare pe None / Sharp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GGH 46 Posted November 17, 2014 Author Share Posted November 17, 2014 Nu-mi place cum lucrezi .. cel putin cele de la cereri zici ca sunt facute in photoscape.. Gaseste si tu un blur atractiv pentru avatare .. Semnaturile .... ai muult de lucrat .. Incearca la fel un blur , dupa incearca unealta smudge .. Dupa ce stapanesti bine blur-ul si smudge-ul incearca si c4d-uri.. Border .. aiurea , incearca sa copiezi border-ul lui kitos ) e cel mai atractiv .. pe ala il folosesc si eu ! (New Layer - border de 3 px alb - soft light sau normal cu opacitate scazuta .. new layer border negru de un px ---- CENTER) Multumesc pentru ca ti-ai exprimat parerea. Nu ma consider experta in PS dar nici praf cum spui tu. Am facut lucrari si cu c4d-uri si smudge dar mie nu i-mi place sa lucrez cu ele, nu pot sa postez pt ca as face reclama si nici nu o sa fac altele Iar in legatura cu border-ul eu folosesc border de 1 px alb -normal/soft liht/overlay (nu imi place sa fac la toate lucrarile la fel) cu opacitate scazuta : O sa pun 2 poze doar cu border una cum spui tu si alta cum fac eu : Pe prima ai border de 3 px alb - normal cu opacitate scazuta Pe cea de-a doua ai border de 1 px alb - normal cu opacitate scazuta E, cum e ? #HIGH3R, on 17 Nov 2014 - 08:49 AM, said: Only4Life, este foarte frumos acel border, acela il folosesc si eu doar ca pun 4px alb si 1px negru. La unele creatii nu pune la gradient: alb si culoare. Poti pune culoare inchisa si culoare deschisa. Pixeli pentru textele secundare: Visitor / Arial (10px) , 04b03 / Zepto (8px). Toate textele secundare pe None / Sharp. Multumesc pt sfaturi La textul secundar folosesc wendy cu 10px none drop shadow 1-0-1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Space. 475 Posted November 17, 2014 Share Posted November 17, 2014 In legatura cu postul, trebuie sa ai acces fiind Designer, la borderul cu 3 px trebuia parca sa fie 2 bordere (2 bordere (1 negru si 1 alb). Cel alb pe overlay (ar fi bun 4px), iar celalalt negru pe 2 px normal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GGH 46 Posted November 17, 2014 Author Share Posted November 17, 2014 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex GFX 33 Posted November 19, 2014 Share Posted November 19, 2014 Frumos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ysay Cristian 268 Posted May 22, 2015 Share Posted May 22, 2015 T/C pentru inactivitate si evitarea post-hunterilor daca doresti sa fie redeschis pm unui designer! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts