Vallentin 1,018 Posted November 12, 2014 Share Posted November 12, 2014 European Ship Simulator este o productie in dezvoltare a celor de la Alpha Development. European Ship Simulator include trei nave , trei misiuni si doua porturi . Are mai mult de cinci nave planificate ai mai mult de cinci porturi care v-or aparea inainte de februarie 2015 , alaturi de un editor de misiuni si realizări Steam . Suntem cu scopul de a actualiza jocul la fiecare doua saptamani putin cu continut nou de la pana la inceputul anului 2015. Versiunile MAC si Linux v-or aparea atunci cand jocul se lansează ca un titlu complet . Acest lucru este de asteptat sa fie disponibile la inceputul anului 2015. Cerinte Sistem Minimum: OS: Windows Vista/7/8 Processor: Intel i3 2.6 or equivalent Memory: 4 GB RAM Graphics: Dedicated graphics with 1GB VRAM (DX11 compatible - Nvidia Geforce GTX 470/ATI Radeon 6900 series or greater) DirectX: Version 11 Hard Drive: 2700 MB available space Trailer Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackPearl 1,867 Posted November 13, 2014 Share Posted November 13, 2014 (edited) Multumim Vallentine .. oricum nu stiam ca sunt asa multe jocuri cu simulator pe steam eu am doar Euro Truck Simulator 2 imi place cum e facut jocul si cred ca o sa mai incerc si altele ... oricum buna treaba Edited November 13, 2014 by BlackPearl 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vallentin 1,018 Posted November 23, 2014 Author Share Posted November 23, 2014 Jocul a aparut si se poate cumpara la pretul de 14,99 Euro , redus de la 19,99 Euro. Magazin Steam - European Ship Simulator Topic Closed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts