Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 03/15/2019 in all areas

  1. Ne bucuram ca doresti sa revii in staff alaturi de noi #PRO
    2 points
  2. Nume + Varsta : Cristian | 25 Adresa de contact (e-mail / steam : Steam: https://steamcommunity.com/id/bgvallentin/ Cunosti modul de moderare al continutului forumului unei platforme IPB ?: Da Care este sectiunea din cadrul forumului unde crezi ca ai putea schimba / implementa ceva ?: Steam Ofera-ne cateva exemple la intrebarea de mai sus : - Redenumirea categoriei ar fi prima etapa deoarece acum sunt mai multe platforme de jocuri. - O sa incerc in continuare sa tin cat de cat activa categoria respectiva cu diferite lucruri care le mai gasesc. - Vreau sa postez fiecare joc nou mai maricel cand apare, indifirent de platforma.
    1 point
  3. Te stiu de cand ai venit in comunitate , stiu ca esti foarte activ si iti faci treaba foarte bine. Un mare #PRO de la mine Respect Vallicu
    1 point
  4. Serios? Asta e motiv ca sa nu ne mai punem spec si sa verificam playerii? Nici cu banlist-ul vad ca nu prea ti-ai batut capul, desi ai dat destule pana acum. Removed.
    1 point
  5. Toate adminile au fost suspendate ieri. Toti admini sunt rugati sa imi dea PM mie sau lui Skadi cu nick si o noua parola pentru a va reactiva adminul.
    1 point
×
×
  • Create New...