Maluma 86 Posted December 22, 2014 Share Posted December 22, 2014 Nume :Sebi CotetNick :FaydeeVârstă :16Motiv :Pentru a ajuta comunitateaAdresa de contact : Y!M: sebicote / skipe: sebi.coteTimp alocat forumului :2-3 oreCe secţiuni doreşti să moderezi? Pe subsectiunile muzica si sportDe ce ai ales aceste sectiuni? Pentru ca ma incadrez bine in acesteaDe ce doreşti să moderezi în această comunitate? Pentru a ajuta comunitatea..Ai mai moderat pe IPB? DaCe înţelegi prin "Post hunt"? Post inutilCe înţelegi prin "Dublu post"? Pist facut unul dupa altulCe înseamnă "Warez"? Site-uri piratateCe înseamnă "NSFW"? Not Safe From WorkCare este diferenţa dintre post hunt şi off-topic? post hunt reprezinta un post facut fara rost iar off-topic reprezinta un post facut pe langa subiect..Ce planuri ai ca să sporeşti activitatea membrilor în secţiunile pe care doreşti să le moderezi ? In primul rand sa creez topicuri cat mai interactive,care sa atraga atentia asupra lor... Ai citit regulamentul forumului ? Desigur Link to comment Share on other sites More sharing options...
Minnie 4,304 Posted December 22, 2014 Share Posted December 22, 2014 Pro, mai ales pentru sectiunea Muzica . Stiu ca te descurci la acea sectiune . 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackPearl 1,868 Posted December 22, 2014 Share Posted December 22, 2014 Ai :PRO2: si de la mine stiu ca nu ne vei dezamagi.Success. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SiLviu 3,611 Posted December 22, 2014 Share Posted December 22, 2014 Pro si de la mine, imi pari a fi de incredere si cred ca te vei descurca Bafta! 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denisa 7,050 Posted December 23, 2014 Share Posted December 23, 2014 # Acceptat , Sport & Muzica. T/c 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts