ShuruBel 4 Posted December 25, 2014 Share Posted December 25, 2014 Nume :Balan AlexNick :ShurubelVârstă :23Motiv :Pentru a ajuta comunitateaAdresa de contact : balanalex2002@yahoo.comTimp alocat forumului :2-3 ore cu sigurantaCe secţiuni doreşti să moderezi? amxmodxDe ce ai ales aceste sectiuni? Pentru ca ma pricep la scriptare,creare adons plugin etc. etc.De ce doreşti să moderezi în această comunitate? Pai in primul rand pentru a va ajuta si sa tin sectiunea siguraAi mai moderat pe IPB? DaCe înţelegi prin "Post hunt"? Cand faci un post fara sens , inutilCe înţelegi prin "Dublu post"? de doua ori post. ex buna asta. celalalt post ai proCe înseamnă "Warez"? linkuri siteuri piratateCe înseamnă "NSFW"? Not Safe From WorkCare este diferenţa dintre post hunt şi off-topic? post hunt post facut aiurea inutil iar off-topic post care nu are ce cauta in sectiunea deja scrisaCe planuri ai ca să sporeşti activitatea membrilor în secţiunile pe care doreşti să le moderezi ? Pai in primul rand sa ajut comunitatea si toti baietii care au nevoie de pluginuri etc. si sa facem o sectiune placuta cu atmosfera potrivita Ai citit regulamentul forumului ? Desigur Link to comment Share on other sites More sharing options...
Minnie 4,304 Posted December 25, 2014 Share Posted December 25, 2014 Cu limba romana si gramatica stai foarte rau . Daca intradevar te " descurci " asa de mult si de bine, de ce nu ai facut activitate pe acolo ?! Stii, la noi, moderatorii, avem o sectiune pe care voi nu o vedeti . Daca noi, ca si Moderatori, sau Super-Moderatori / Administratori, vedem pe cineva activ la o sectiune anume, il propunem si daca vedem ca acea persoana chiar isi da silinta acolo, si nu are Moderator pe sectiunea respectiva, se poate pur si simplu sa va treziti cu, culoarea verde . La fel se poate face si in cazul promovariilor, de la M la SM, s.a.m.d . Incepe-ti activitatea acolo, dupa mai vorbim . Contra . PS: Craciun Fericit . 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denisa 7,050 Posted December 25, 2014 Share Posted December 25, 2014 Pe langa limba romana / gramatica cum a specificat si Minnie ( fara suparare , insa staff-ul reprezinta imaginea comunitatii ) , ai warnuri primite pentru spam , daca tu ca membru nu esti capabil sa respecti un regulament , ca si moderator nu cred ca poti sa aplici regulamentul asa cum trebuie. Chiar daca ai posturi , acestea sunt facute acum cateva luni , asa ca # Contra. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SiLviu 3,611 Posted December 25, 2014 Share Posted December 25, 2014 Fara suparare dar ai 23 de ani si nu stii sa legi 2-3 cuvinte incat sa formezi o propozitie ? Eu 1 nu am mai vazut activitate de la tine de ceva vreme, apucate iar..fa treaba buna si poate vei primi si grad "poate" # Contra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackPearl 1,868 Posted December 26, 2014 Share Posted December 26, 2014 Deja sunt mentionate unele motive dar merg pe unul care mi-a atras atentia din partea Denisei... din cate stiu pentru a deveni staff nu ar trebui sa ai nici un warn activ .... deci imi pare rau sa iti zic chiar asa in mijlocul sarbatorilor de la mine ai:#Contra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denisa 7,050 Posted December 26, 2014 Share Posted December 26, 2014 # Respins. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts