Rst 2 Posted June 5, 2015 Share Posted June 5, 2015 (edited) Nume : EdwardNick : RstVârstă : 21Motiv : Pur si simplu am prea mult timp liber, asa ca prefer sa il ocup moderand aici, decat in alta parte.Adresa de contact : fifa.edward@yahoo.comTimp alocat forumului : Destul, incat sa pot ocupa o functie de moderator.Ce secţiuni doreşti să moderezi?: Nu conteaza, nu am preferinte.De ce ai ales aceste sectiuni?: -De ce doreşti să moderezi în această comunitate?: Este o comunitate serioasa, asa ca vreau si eu sa fac parte din "familia" RangFort.Ai mai moderat pe IPB?: DaCe înţelegi prin "Post hunt"?: Vanator de posturi, acele posturi inutile, facute doar pentru +++.Ce înţelegi prin "Dublu post"?: Doua posturi ale aceluiasi utilizator, unul dupa altul.Ce înseamnă "Warez"?: Distribuire ilegala a continuturilor protejate.Ce înseamnă "NSFW"?: Not Safe For WorkCare este diferenţa dintre post hunt şi off-topic?: Post hunt, doar cauta sa faca posturi, iar off-topic este un post in afara subiectului in cauza.Ce planuri ai ca să sporeşti activitatea membrilor în secţiunile pe care doreşti să le moderezi ?: Multa seriozitate, iar prin seriozitate voi obtine si activitate din partea membrilor, indiferent de sectiunea pe care o voi modera.Ai citit regulamentul forumului ?: Desigur Edited June 5, 2015 by LucHyan Modelul nu este cu bold , citeste regulamentul ! Next trecem la sanctiunu ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackPearl 1,867 Posted June 5, 2015 Share Posted June 5, 2015 #Contra Nu ai posturile necesare cerute. Nu am vazut deloc activitate din partea ta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Minnie 4,304 Posted June 5, 2015 Share Posted June 5, 2015 Ai contul din 4 Iunie 2014, si ai doar 67 de posturi ?! Glumesti, nu ? De ce n-ai venit peste 10 ani sa faci cerere ? A face parte dintr-un staff, nu inseamna sa iti aduci aminte dupa 1 an / 2 / 3 ca mai ai un cont valabil pe o anumita comunitate. A face parte din staff, inseamna implicare, cunostiinte in ceea ce tu doresti sa moderezi, cunoasterea a catorva persoane, integrarea intr-un anumit grup, colaborare . Contra . 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp1dey 308 Posted June 5, 2015 Share Posted June 5, 2015 Contra: Inactivitate + posturi putine. Nici nu stii la ce sectiune vr sa moderezi.. :l Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denisa 7,050 Posted June 5, 2015 Share Posted June 5, 2015 # Respins. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts