hecate 5 Posted January 1, 2016 Share Posted January 1, 2016 (edited) Nume : Moga InocentiuNick : hecateVârstă : 16Motiv : Sa pot raspunde la cererei.Adresa de contact : ino̲ stelistu2009Timp alocat forumului : 4,5 ore De cat timp lucrezi in Photoshop ? : aproape 1 an. De ce te-am alege pe tine ? : O sa fiu activ, si am experienta. De ce doresti Designer? [ Argumenteaza ] : Ca sa pot raspunde la cereri, adica sa ajut membrii. Experienta [ Creatii ] : aici sunt cele mai bune creatii de-ale mele link portofoliu http://rangfort.ro/forum/index.php?/topic/32298-portofoliu-hecate/#entry219847 Edited January 1, 2016 by hecate Link to comment Share on other sites More sharing options...
CURCU 247 Posted January 1, 2016 Share Posted January 1, 2016 FRUMOASE ! Se pot remedia unele greseli ! PRO ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
snakeeyes 195 Posted January 1, 2016 Share Posted January 1, 2016 (edited) Contra . EDIT : Fiecare isi expune parerea in legatura cu acceptarea ta in staff , iar eu sunt contra si iti zic si doua motive : blur / text . Si da , poate ca sunt paralel cu ps-ul dar nici cu tine nu imi e rusine . Edited January 1, 2016 by snakeeyes 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hecate 5 Posted January 1, 2016 Author Share Posted January 1, 2016 (edited) Contra . Si motivul snake? Pentru ca esti ti-am comentat la portofoliu, pentru ca esti paralel cu ps-u? #EDIT. Alt ofticat paralel care vine cu contra. Frate, suferi , du-te in alta parte. Cea mai slaba lucrare a mea e mai buna decat a ta. Si degeaba ai si 5 ani experienta in photoshop daca esti mai paralel decat sinele de la calea ferata. Edited January 1, 2016 by hecate Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRIMEX; 404 Posted January 1, 2016 Share Posted January 1, 2016 (edited) Contra ! Am inceput sa ma cam satur de unii ca voi "De cat timp lucrezi in Photoshop ? : aproape 1 an." Nu te grabii sa judeci oamenii, uni au mai multi ani in Ps ca tine traiti. Poate acuma nu realizezi dar peste ceva timp o sa faci si tu diferenta dintre o lucrare buna si una pe care o ai acum. Iar parere ta despre mine , nu-mi influenteaza deloc raspunsul. Edited January 1, 2016 by KRIMEX; 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Larisse . 59 Posted January 1, 2016 Share Posted January 1, 2016 # CONTRA Nu mi se pare ca lucrezi de un an 1 photoshop , dar da ai niste lucrari bunicele "Alt ofticat paralel care vine cu contra. Frate, suferi , du-te in alta parte. Cea mai slaba lucrare a mea e mai buna decat a ta. Si degeaba ai si 5 ani experienta in photoshop daca esti mai paralel dec" nu acceptam oameni de asta in echipa .fiecare isi fa cu parerea . Link to comment Share on other sites More sharing options...
hecate 5 Posted January 1, 2016 Author Share Posted January 1, 2016 Puteti da lock. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts