Leonidas 223 Posted January 2, 2016 Share Posted January 2, 2016 (edited) Nume :AdelinNick :LeonidasVârstă :17(împlinesc pe 1 aprilie)Motiv :Vreau să aduc informații noi ! Adresa de contact :YM:marinchescuadi@yahoo.com/Skype:Adelin.Marinchescu Timp alocat forumului :4-5 ore, depinde. Ce secţiuni doreşti să moderezi?: Divertisment,Lifestyle aș dorii. De ce ai ales aceste sectiuni?: Pentru că mă pricep foarte bine acolo, și aș aduce destule informații noi. De ce doreşti să moderezi în această comunitate?:Pentru că sunt demult, și-mi place staff-ul.Ai mai moderat pe IPB?:Mnu, dar toate au un început.Ce înţelegi prin "Post hunt"?:Post inutil.Ce înţelegi prin "Dublu post"?: Post dublu într-un topic.Ce înseamnă "Warez"?:Piraterie.Ce înseamnă "NSFW"?:Not Safe For Work. 18+Care este diferenţa dintre post hunt şi off-topic? : Post hunt, este defapt un post inutil, iar off-topic, este abaterea de la subiectul respectiv.Ce planuri ai ca să sporeşti activitatea membrilor în secţiunile pe care doreşti să le moderezi ?: Niște topicuri care să atragă atenția, din toate punctele de vedere. Ai citit regulamentul forumului ?:Da, și sunt perfect de acord cu el. Edited January 2, 2016 by Leonidas 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp1dey 308 Posted January 2, 2016 Share Posted January 2, 2016 %Pro Meriti o sansa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ezeq 234 Posted January 2, 2016 Share Posted January 2, 2016 #Pro Meriti o sansa , am observat ca esti activ ! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackPearl 1,868 Posted January 3, 2016 Share Posted January 3, 2016 #Pro si de la mine e baiat bun si sper ca va face treaba buna ^.^ Succes. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuK.ZEW # 1,111 Posted January 3, 2016 Share Posted January 3, 2016 #Pro . Este un baiat educat cu bun simpt si cred ca merita o sansa . Iar daca va fi acceptat il voi ajuta sa-si intretina gradul , ca la carte . Bafta. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vengador 0 Posted January 3, 2016 Share Posted January 3, 2016 Pro la tati :* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Minnie 4,304 Posted January 3, 2016 Share Posted January 3, 2016 Pro la tati :* Data viitoare, nu mai posta pe-aici . ON : # Acceptat . Astept PM cu sectiunile unde vrei sa moderezi, fiindca pe la SOCIAL este cam plin . Bine-ai venit ! 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts