Jump to content

[Cerere Moderator]cTz | RESPINS


cTz

Recommended Posts

Nume : Andrei H. 
Nick :  cTz
Vârstă : 17
Motiv : Păîmi place mult RangFort, e un forum populat și foarte misto , cred ca m- vedea în wa,alături de voi, dacă îmi puteți oferii oportunitatea să vă pot ajuta cu capacitatea, prin capacitate ma refer la cunostințe. 

Adresa de contact : Y!M xnxxfunn_69@yahoo.com daca  doriți urgent sa da-ți de mine va las în pm nr. de telefon.

Timp alocat forumului : Păi vreo 5-6 ore zilnic + sau - 

 

 

-Ce secţiuni doreşti să moderezi? @Magazin online 

-De ce ai ales aceste sectiuni? #Pentru ca mi se pare ok. potrivite
-De ce doreşti să moderezi în această comunitate? #Imi place.
-Ai mai moderat pe IPB? #Normal.
-Ce înţelegi prin "Post hunt"? #PostHunt-ul este cand postezi de dragul de a face posturi
-Ce înţelegi prin "Dublu post"?  #Prin dublu-post se intelege postarea a 2 mesaje consecutive. Daca dupa postul tau a raspuns cel putin o persoana atunci daca postezi un alt mesaj acela nu va fii dublu post.
-Ce înseamnă "Warez"? #Termenul Warez este o deformare a cuvântului englez wares. De manierǎ generalǎ, un warez este distributia ilegalǎ a unui continut protejat, prin internet sau prin oricare alt mijloc informatic (CD, discheta etc.). 
Continuturile cele maipiratate sunt programele informatice, jocurile video, muzica si filmele
-Ce înseamnă "NSFW"? #NSFW – adică Not Safe For Work… pentru că dacă lucrezi în aceste momente în fața calculatorului într-un birou unde, pe deasupra, navigarea angajaților pe net nu e foarte bine privită de șef, riști să începi să visezi la vacanță pe o plajă tropicală, cu un cocktail în mână și cu burta pe soare, iar dacă ești bărbat, inevitabil...
-Care este diferenţa dintre post hunt şi off-topic? #Off-topic este un topic / post facut fara sens adica bine intemeiat dar fara sens. si post hunt este un post facut de dragul postului. 
-Ce planuri ai ca să sporeşti activitatea membrilor în secţiunile pe care doreşti să le moderezi ? Pai.. ince nu m-am gandit.. nu imi fac placu ca tiganu apoi sa nu il pot pune in aplicare. 
-Ai citit regulamentul forumului ? #
 Da si sunt perfect de acord cu el.

Edited by cTz
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...