Wrex @ GFX 22 Posted May 5, 2014 Share Posted May 5, 2014 Aici fiecare va posta campionatul preferat. Model de postare: Nume campionat: Tara: De ce am ales acest campionat: Altele: Incep eu: Nume campionat: Bundesliga Tara: Germania De ce am ales acest campionat: Este un campionat echilibrat, si au aproape cei mai buni jucatorii din lume.. si ani trecuti din Germania au venit toti tinerii din era aceasta care domina pe la cluburile lor ! Altele: Recomand acest campionat, marita vazut 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Triple H 6 Posted May 5, 2014 Share Posted May 5, 2014 Nume campionat:Primera Division Tara:Spania De ce am ales acest campionat:Imi palc foarte mult jucatori spanioli mai ales RealMadrid! Altele:Romania -Dinamo Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!k@ 2 Posted June 4, 2014 Share Posted June 4, 2014 Nume campionat: Serie A Tara: Italia De ce am ales acest campionat: Pentru ca sunt echipe foarte bune , cu jucatori buni....! Altele:Juventus Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMasteR 0 Posted June 9, 2014 Share Posted June 9, 2014 Nume campionat: Primera Division Tara: Spania De ce am ales acest campionat: Pentru ca se joaca un fotbal foarte frumos si placut , nu foarte dur. Altele: Real Madrid Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asus 178 Posted October 25, 2014 Share Posted October 25, 2014 Nume campionat:Primera Division Tara :Spania De ce am ales acest campionat: Consider ca in Spania se joaca cel mai bun fotbal din lume avand in vedere ca Real Madrid - Barcelona este cel mai difuzat meci de fotbal din lume. Altele: Bundesliga (Germania) si Premier League (Anglia) Link to comment Share on other sites More sharing options...
zxcvqwerty 29 Posted October 25, 2014 Share Posted October 25, 2014 Nume Campionat: Premier League Tara: Anglia . De ce am ales acest campionat: Este ţara care a revoluţionat fotbalul in Europa dupa părerea mea şi zic că au echipele cele mai bune din Europa ..(Chelsea , Arsenal , Man. City) Altele: Bundesliga desigur. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Space. 474 Posted October 30, 2014 Share Posted October 30, 2014 Nume campionat: Bundesliga Tara: Germania De ce am ales acest campionat: Mi se par foarte profesioniste echipele. Altele: Ligue 1 [Franta] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vallentin 1,017 Posted November 1, 2014 Share Posted November 1, 2014 Nume campionat: Bundesliga Tara: Germania De ce am ales acest campionat: Pentru ca am avut ocazia sa si vad un meci acolo de pe stadion. Altele: Nu Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoDeax 10 Posted November 3, 2014 Share Posted November 3, 2014 Nume campionat: Premier League Tara: Anglia De ce am ales acest campionat: Este un campionat puternic cu un fotbal placut. Altele: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dani2712 60 Posted November 5, 2014 Share Posted November 5, 2014 Nume campionat: Serie A Tara: Italia De ce am ales acest campionat: Am locuit aproximativ 10 ani in Italia si mi se pare un campionat tare cu echipe de varf Altele: Chiar daca nu a mai luat Champions League o echipa din Serie A de ceva timp sper sa o faca cat de curand Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valeurul 39 Posted November 30, 2014 Share Posted November 30, 2014 Nume campionat: Premier League Tara: Anglia De ce am ales acest campionat: parerea mea e ca e cel mai echilibrat campionat Altele: - Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoyKa # 2 Posted December 17, 2014 Share Posted December 17, 2014 (edited) Nume campionat: Premier LEAGUE Tara: Anglia De ce am ales acest campionat: Cel mai bun campionat din lume . Altele: Bundesliga , Primera Division Edited December 17, 2014 by cLauDiu # Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rio 2 Posted December 18, 2014 Share Posted December 18, 2014 Nume campionat:Liga 1 Burgenbir Tara:Romania De ce am ales acest campionat:De placere Altele: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Revv 600 Posted December 28, 2014 Share Posted December 28, 2014 Nume campionat:Primera Division Tara:Spania De ce am ales acest campionat:Îmi place pentru că au echipele Barcelona,Real Madrid Altele: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ClarIneT 8 Posted February 9, 2015 Share Posted February 9, 2015 Nume campionat: Primera Division Tara: Spania De ce am ales acest campionat: Campionat Puternic + Echipe Valoroase Altele: Liga 1 Bundeslinga Premier League Link to comment Share on other sites More sharing options...
CronoST 13 Posted March 7, 2015 Share Posted March 7, 2015 Nume campionat: Liga 1 Tara: Romania De ce am ales acest campionat: Romania - Steaua :x Altele: Lasa-ti spania,italia. Romania e baza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VRJ 61 Posted April 29, 2015 Share Posted April 29, 2015 Nume campionat: Liga 1 Tara: Romania De ce am ales acest campionat: Pentru ca sunt roman in primul rand , si imi place .. sau cel putin imi placea fotbalul romanesc. Altele: ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
A3r 19 Posted August 6, 2015 Share Posted August 6, 2015 Nume campionat: Spanish Primera. Tara: Sapnia. De ce am ales acest campionat: Pentru ca imi place. Altele:- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts