Jump to content

Cerere moderator kaHLua | RESPINS


kaHLua

Recommended Posts

Nume : Gabi
Nick : kaHLua
Vârstă : 18 (spre 19)
Motiv : Doresc sa ajut aceasta sectiune si sa activez, deoarece ma atrage acest subiect.
Adresa de contact : tiucagabi@yahoo.com
Timp alocat forumului : In fiecare zi, peste 3 ore.

Ce secţiuni doreşti să moderezi?: Magazin online.
De ce ai ales aceste sectiuni?: Imi place aceasta sectiune si am experienta in acest domeniu.
De ce doreşti să moderezi în această comunitate?: Imi place aceasta comunitate foarte mult, useri foarte de treaba cu un staff exceptional.
Ai mai moderat pe IPB?: Da.
Ce înţelegi prin "Post hunt"?: Post-huntul se refera la "dragul" de a face posturi pentru a-ti creste numarul postarilor, fara a prezenta un interes pentru topicul respectiv, sau a nu fi admis postarilor in zona respectiva.
Ce înţelegi prin "Dublu post"?: Dublu post inseamna cand un user posteaza 2 mesaje consecutive, fara a da "edit" la post-ul precedent. (in cazul unei adaugari,modificari,etc)

Ce înseamnă "Warez"?: Pe scurt, piraterie, fara a avea drept asupra continutului respectiv.
Ce înseamnă "NSFW"?: Inseamna "Not for safe work" (+18)
Care este diferenţa dintre post hunt şi off-topic?: Diferenta dintre ele se refera la continului postului (post-hunt pentru dragul de a face posturi iar off-topic, a fi in afara subiectului)
Ce planuri ai ca să sporeşti activitatea membrilor în secţiunile pe care doreşti să le moderezi ?: Doresc sa mentin o atitudine corespunzatoare in cadrul sectiunii, sa nu se faca abateri, sa nu se cauzeze certuri, respectiv totul sa fie intr-o maniera corespunzatoare.
Ai citit regulamentul forumului ?: Da, desigur, si sunt in totalitate de acord cu el.

 

 

*Doresc sa fac doar o precizare, nu am facut mai multe posturi in aceasta sectiune (de exemplu in alte topicuri) deoarece doar cei din cadrul sectiunii au dreptul de a posta, nu am vrut sa fac un post-hunt pentru a risca warn-uri.

 

Multumesc frumos, o zi buna !

Link to comment
Share on other sites

@BlackPearl, respect parerea ta, insa am spus mai sus de ce nu am avut activitate, adica tot acolo doresc sa ma ocup, dar daca postez la alte topic-uri primesc warn pentru post-hunt.

 

 

EDIT: Astept decizia finala, nu mai postez aici, pentru a nu se interpreta gresit.

Edited by kaHLua
Link to comment
Share on other sites

Oameni dragi, ce activitate poti sa ai daca nu ai moderator ? Sa fac doar post-hunt ? Sunt anunturi, daca nu sunt interesat de ele, de ce sa fac "activitate" ? Acum am SHOP in acea sectiune si 100% ii acord multa atentie sectiunii, ma uit peste tot ce este nou, asa pot verifica continuturile topicurilor si sa imi fac treaba de Moderator.

Link to comment
Share on other sites

Nu iti trebuie moderator ca sa ai activitate pe o anumita sectiune . Nu cred ca-ti trebuie grad pentru a deschide un topic . 

Deci daca chiar vrei sa faci parte din acest staff, apuca-te de treaba . 

 

# Respins . 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...