Alecks. 148 Posted November 8, 2016 Share Posted November 8, 2016 Nume : Alexandru.Nick : Alecks.Vârstă : 18 ani.Motiv : Îmi place să moderez, să creez topicuri la secţiunea Social şi vreau să o populez din ce în ce mai mult.Adresa de contact : Skype - demonkush. Y!M - andreyalex12@yahoo.com sau pe server-ul de TeamSpeak al comunităţii.Timp alocat forumului : Pot aloca 4 sau 5 ore, depinde cum îmi fac planurile.Ce secţiuni doreşti să moderezi?: Social.De ce ai ales aceste sectiuni?: Pentru că aduc subiecte destul de atrăgătoare, mă pricep în a modera o secţiune, pot aduce ştiri informative de care nu s-au auzit sau nu se ştiu în comunitate.De ce doreşti să moderezi în această comunitate?: Este o comunitate destul de respectată, mi-am dorit de ceva timp să ajung ca moderator, pot spune că este o "dorinţă".Ai mai moderat pe IPB?: Desigur.Ce înţelegi prin "Post hunt"?: Post hunt - unul care vânează post-uri.Ce înţelegi prin "Dublu post"?: Dublu post - când postează aceaşi chestie de 2 ori.Ce înseamnă "Warez"?: Warez - este piraterie.Ce înseamnă "NSFW"?: NSFW - sunt chestii virusate sau ilegale (not safe for work +18).Care este diferenţa dintre post hunt şi off-topic?: Off-topic nu este despre subiectul categoriei, post hunt când vrei să faci post-uri despre orice şi mai multe.Ce planuri ai ca să sporeşti activitatea membrilor în secţiunile pe care doreşti să le moderezi ?: Vreau să aduc cât mai multe topic-uri atrăgătoare în care membrii să le poată citi cu mare încredere.Ai citit regulamentul forumului ?: Desigur. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alecks. 148 Posted November 10, 2016 Author Share Posted November 10, 2016 V-am urmat propunerile, am început să fac activitate la secţiunea amxmodx. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divine 94 Posted November 11, 2016 Share Posted November 11, 2016 Pro,succes ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProToCrisP # 287 Posted November 11, 2016 Share Posted November 11, 2016 #Pro | pe alte sectiune 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Will Smith # RF 544 Posted November 12, 2016 Share Posted November 12, 2016 I can only wish you luck. # Pro. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackPearl 1,867 Posted November 20, 2016 Share Posted November 20, 2016 Acceptat la Social si Magazin Online! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts