Denisa 7,050 Posted October 12, 2014 Share Posted October 12, 2014 Am laptop , deci nu prea sunt multe de zis -> Ca sa nu mai fac inca un print , placa este de la AMD RADEON HD 7470M :-j. Nu e o placa chiar grozava , insa e mai mult decat suficienta pentru a juca CSGO xD. Hardul il am de 700 GB , muuuult prea mult pentru mine . Am un cooler random , sincer nici nu stiu de la ce marca ii , pe care il folosesc doar si numai cand ma joc. Folosesc un mouse cu usb de la Microsoft , insa atunci cand ma joc am mouse , casti si mouse pad de la Genesis. ( o firma de care am ramas placut surprinsa de calitatea pe care o ofera prin produsele lor si chiar o recomand ). Per total sunt mai mult decat multumita de laptopul meu. 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zxcvqwerty 29 Posted October 25, 2014 Share Posted October 25, 2014 E o configuraţie acceptabila ptr. procesele pe care le executi eu zic. Aşa că...e ff. bun la ce faci tu .. şi ptr. Photoshop merge , e bun. T/C ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klu 810 Posted December 25, 2014 Share Posted December 25, 2014 (edited) Merge laptopu tau..pacat ca odata la 2-3 luni iti da blue screen si trebuie sa reinstalezi windows-ul ( :| Cat despre hard. La cat mai multe manele in el ) Edited December 25, 2014 by Klu 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denisa 7,050 Posted December 25, 2014 Author Share Posted December 25, 2014 )) Nu`mi da blue screen =)) , mi se duc doar fsp-urile xD . E o configuraţie acceptabila ptr. procesele pe care le executi eu zic. Aşa că...e ff. bun la ce faci tu .. şi ptr. Photoshop merge , e bun. T/C ! Dai T/c si uiti sa il inchizi ?! Macar daca inchizi un topic , inchide-le pe toate , sau al meu e mai special ? 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denisa 7,050 Posted October 12, 2015 Author Share Posted October 12, 2015 Laptop nou. Placa video: NVIDIA GEFORCE GTX 950M HDD: 1TB Full HD Multe fps-uri in csgo xD 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Famous. 12 Posted October 15, 2015 Share Posted October 15, 2015 Laptop nou. Placa video: NVIDIA GEFORCE GTX 950M HDD: 1TB Full HD Multe fps-uri in csgo xD foarte bun laptopul eu nici nu pot visa la asta AMD Athlon windows xp 2000 + sp3 si 1 GB ((((( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
obosit 0 Posted December 11, 2015 Share Posted December 11, 2015 Laptop nou. Placa video: NVIDIA GEFORCE GTX 950M HDD: 1TB Full HD Multe fps-uri in csgo xD câți bani ai dat pe laptop ? „tunet” laptop-ul acesta. câte fps-uri prinzi în cs:go mediu ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts