eLegganT 202 Posted October 15, 2014 Share Posted October 15, 2014 (edited) Pentru cei cu un buget mic si care vreau sa-si achizitioneze un PC acesta esti idealul: http://www.altex.ro/...curi-la-alegere Eu am aceasca configuratie si pot spune ca e ceva perfect, fx-ul si r7 260 ala fac o pereche bun zic eu(rez 1920x1080 toate pe maxim in csgo 5vs5 nu scade de 160 fps) si daca joci cu 1024 cu toate ultra ai peste 230-350. Carcasa aceasta are si un ventilator care bate cat de cat prin zona procesorului si din cauza asta coolerul procesorului in programe si restu e aproape inauzibil, in jocuri fac putina putina de tot galagie GO AND BUY! http://www.altex.ro/...curi-la-alegere NU CRED CA IN 1700 LEI SE POATE CEVA MAI BUN NICI PE PIESE, DACA SE POATE DOVEDITI!!! Multumesc ! Edited October 15, 2014 by bLacK^anGeLL Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackPearl 1,868 Posted October 16, 2014 Share Posted October 16, 2014 Cam atat am dat eu pe al meu si cam astea sunt caracteristicile:Acer Aspire TC-605CPU: Intel Core i3 3.50 GHz 6MB L3RAM: 4 GB DDR3HDD: 500 GB SATAIIVC: NVidia GeForce GT705 1GB Dedicated RamOS: Windows 8.1 x64Unde sunt eu m-a costat 400 euro am primit inclus mouse si tastatura originale de la Acer deci ceva bun de gaming costa foarte mult si nu poate oricine sa isi permita asa ceva ... dar astea is chiar bune printre ultimele generatii si poti juca multe jocuri avansate pe ele is multumit de ceea ce am cumparat Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEGALIZE IT! 1337 54 Posted October 16, 2014 Share Posted October 16, 2014 Eu am PC cu urmatoarele piese: CPU: i5 3.6 quad core RAM: 6GB HDD: 2TB VC: Nvidia GeForce GTX 760 OS: Windows 7 x64 Am dat 1800 lei + mouse si tastatura de la microsoft fara fir + casti Hamma = 2400 lei (nu cred ca este mult pentu o configuratie buna) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaRiAn90 47 Posted October 28, 2014 Share Posted October 28, 2014 (edited) PC-ul meu DEL: CPU : Dual 2 Core RAM : 5 GB HDD : vreo 210 GB Video Card : Ati Radeon HD 2400 Pro cu 2 GB OS : Win7 Ultimate (costa 480 EURO!!! :O) cu tastatura fara fir si mouse fara fir = 20 euro total =]] cu tot cu cabluri etc=]]]]] muriti de ciuda =]]] Edited October 28, 2014 by cTK InSaNe Link to comment Share on other sites More sharing options...
zxcvqwerty 29 Posted October 28, 2014 Share Posted October 28, 2014 Am un PC numai ptr. jocuri , Phpb si altele. Va rog sa va legati strict de topic si nimic altceva ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tibster 176 Posted October 28, 2014 Share Posted October 28, 2014 Pentru cei cu un buget mic si care vreau sa-si achizitioneze un PC acesta esti idealul: http://www.altex.ro/...curi-la-alegere Eu am aceasca configuratie si pot spune ca e ceva perfect, fx-ul si r7 260 ala fac o pereche bun zic eu(rez 1920x1080 toate pe maxim in csgo 5vs5 nu scade de 160 fps) si daca joci cu 1024 cu toate ultra ai peste 230-350. Carcasa aceasta are si un ventilator care bate cat de cat prin zona procesorului si din cauza asta coolerul procesorului in programe si restu e aproape inauzibil, in jocuri fac putina putina de tot galagie GO AND BUY! http://www.altex.ro/...curi-la-alegere NU CRED CA IN 1700 LEI SE POATE CEVA MAI BUN NICI PE PIESE, DACA SE POATE DOVEDITI!!! Multumesc ! Ai nevoie de performanta, nu de calitate in csgo. Calitatea exista chiar si pe low settings. Cat despre "ventilatie", trebuie sa existe o ventilatie sau o sursa de racire pentru toate componentele, nu doar pentru procesor, procesorul grafic, ci trebuie si pentru chipset, northbridge southbridge, placa video, rami, hdd si / sau ssd. Daca vrei ceva bun, trebuie sa investesti o suma destul de "simtitoare" la buzunar. Cu 2500 de lei iti iei ceva bun si de durata. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zxcvqwerty 29 Posted October 28, 2014 Share Posted October 28, 2014 Ai nevoie de performanta, nu de calitate in csgo. Calitatea exista chiar si pe low settings. Cat despre "ventilatie", trebuie sa existe o ventilatie sau o sursa de racire pentru toate componentele, nu doar pentru procesor, procesorul grafic, ci trebuie si pentru chipset, northbridge southbridge, placa video, rami, hdd si / sau ssd. Daca vrei ceva bun, trebuie sa investesti o suma destul de "simtitoare" la buzunar. Cu 2500 de lei iti iei ceva bun si de durata. Ai dreptate in ce zici aici Kurtos asa e , "cooler"-ul e pentru toate componentele ...noi stiam inainte doar pentru procesor dar nu este asa.Bine punctat in legatura cu CS:Go cu calitatea ...te poate ajuta ce pot sa zic...da na... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScooBy^ 16 Posted November 4, 2014 Share Posted November 4, 2014 Pentru cei cu un buget mic si care vreau sa-si achizitioneze un PC acesta esti idealul: http://www.altex.ro/...curi-la-alegere Eu am aceasca configuratie si pot spune ca e ceva perfect, fx-ul si r7 260 ala fac o pereche bun zic eu(rez 1920x1080 toate pe maxim in csgo 5vs5 nu scade de 160 fps) si daca joci cu 1024 cu toate ultra ai peste 230-350. Carcasa aceasta are si un ventilator care bate cat de cat prin zona procesorului si din cauza asta coolerul procesorului in programe si restu e aproape inauzibil, in jocuri fac putina putina de tot galagie GO AND BUY! http://www.altex.ro/...curi-la-alegere NU CRED CA IN 1700 LEI SE POATE CEVA MAI BUN NICI PE PIESE, DACA SE POATE DOVEDITI!!! Multumesc ! Aces topic a fost si iar a fost postat, in fine...nu este 1700, ci 1999. Inca in stoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUITS 156 Posted November 10, 2014 Share Posted November 10, 2014 Achizitionati-l. Daca tie / voua vi se pare acesta un pc cu buget redus .. ?! Topic-uri de genul sa apara de acum innainte, cu pretul de cel mult 1300 RON . ( si asa e mult, in Romania pe banii astia alti lucreaza 2 luni ) Locked! Cei interesati accesati site-ul ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts