LighT 203 Posted October 29, 2014 Share Posted October 29, 2014 Îl am de 3 ani de zile, a fost ceva la "vremea lui", acum cred că îl găseşti sub 600€. Poze la carcasă: Mouse: Trust GXT 32 Headset: Razer Kraken 7.1 (de care m-am impiedicat, rezultând în smulgerea firului din ieşirea USB) Tastatura: Nu ştiu...cea care a venit cu achiziţia computerului Mousepad: Razer Vespula (ha ha) Ţin să precizez că joc majoritatea jocurilor apărute până în 2013 pe Ultra/High, aşa că nu râdeţi de placa video ) 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackPearl 1,868 Posted October 29, 2014 Share Posted October 29, 2014 Nui rau dar sa stii ca nu este asa ceva sub 600 euro inca LighT daca era imi cumparam eu ... a meu a costat 400 si e mult mai slab ca al tau pana in 600 gasesti i3 - i5 calculatoarele cu i7 si ceva genu la al tau costa in jur de 750 - 1200 euro. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LighT 203 Posted October 29, 2014 Author Share Posted October 29, 2014 Când l-am cumpărat a costat mult mai mult. Dacă îl făceam eu cu piesele mele ieşeam mai ieftin, aşa doar carcasa cred că face 20% din preţ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIKE 272 Posted October 29, 2014 Share Posted October 29, 2014 mmhh.. sub 600€ nu e atat, considerand ca placa video este destul de buna si ai un processor foarte bun !Dar din punctu meu de vedere ai un pc bun, daca vrei sa ai un pc mai puternic schimbi placa video si gata, ai un pc de gaming desutl de bun !De cat timp ai pc-ul asta ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LighT 203 Posted October 30, 2014 Author Share Posted October 30, 2014 Am specificat mai sus că îl am de 3 ani. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaRiAn90 47 Posted October 30, 2014 Share Posted October 30, 2014 (edited) PC e calumea :X vreau si eu unul... (( dar trebuie sa lucrez 6 luni sa imi iau un pc macar 70% din ce ai tu... fac cam 80 euro lunar... Edited October 30, 2014 by RF SiLviu Sa nu mai vad posturi gen "calumea" s-au vor ajunge la cos ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zxcvqwerty 29 Posted October 30, 2014 Share Posted October 30, 2014 E bun PC-ul , la ce faci tu pe el din cate stiu eu ...nu activezi foarte multe procese pe el asa ca ... nu are rost ceva mai mare , sau mai bun..e bun si asa. Felicitari , sa te tina in continuare ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaRiAn90 47 Posted October 31, 2014 Share Posted October 31, 2014 (edited) spor in continuare cu PC-ul...poate cand o sa imi iau eu pc... :| undeva in mai =] de ziua mea... poate pune si tata niste bani sa imi iau si eu pc :'( si poate jucam si noi un gta IV / V tie pariu ca o sa iti mearga GTA V pe cel putin medium sau high.... si o sa il joci si fara lag... (((( Edited October 31, 2014 by cTK InSaNe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts