SUITS 156 Posted November 3, 2014 Share Posted November 3, 2014 Aici voi posta incercarile mele de avatare. Nu sunt bune, nu sunt reusite, dar cu timpul si cu ajutorul si sfaturile voastre voi incerca sa avansez. Astept asadar, criticile si sfaturile voastre umile. Respect! Acestea le-am facut zilele trecute pentru cativa membrii din staff-ul ROMANIA. -------------------------------- Acestea sunt creatii mai vechi. # Cam acestea le am deja in photobucket, in Library. ( bineinteles, cele care nu contin reclama ) # Voi revenii si cu altele noi, speciale pentru membrii de aici si cu tag-ul comunitatii. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koto 559 Posted November 4, 2014 Share Posted November 4, 2014 La unele borderu nu se potriveste , gen e prea tipator sau culoarea e prea diferita ... in rest bravo , ai putea incerca si text ceva mai vizibil.. tot asa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUITS 156 Posted November 4, 2014 Author Share Posted November 4, 2014 # New : ( sper sa va placa cat de putin, le voi pune si la cadouri ) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
by Edward Sept 0 Posted November 4, 2014 Share Posted November 4, 2014 frumos, frumos Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUITS 156 Posted November 5, 2014 Author Share Posted November 5, 2014 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUITS 156 Posted November 8, 2014 Author Share Posted November 8, 2014 De la cereri : 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUITS 156 Posted November 9, 2014 Author Share Posted November 9, 2014 Tot de la cereri : 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GGH 46 Posted November 10, 2014 Share Posted November 10, 2014 Frumoase lucrari ! Mai ai de lucrat la text, uneori exagerezi cu marimea( stiai asta iubi , iti zic mereu ) KW! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUITS 156 Posted November 13, 2014 Author Share Posted November 13, 2014 De la cereri, 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpYKE3 16 Posted November 13, 2014 Share Posted November 13, 2014 Frumos ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUITS 156 Posted November 18, 2014 Author Share Posted November 18, 2014 Frumos ! Mersi, data viitoare prelungeste putin postul ca te taxeaza lumea ( se cam considera post-hunt ) . Cheers` De la cereri, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex GFX 33 Posted November 19, 2014 Share Posted November 19, 2014 Frumos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ysay Cristian 268 Posted November 28, 2014 Share Posted November 28, 2014 1. Ai probleme foarte mari la text ..deci cand ai un text colorat nul mai pui pe soft light il lasi normal si ii dai drop shadow si grandient.A si punel pe smooth .Iar cel alb poti sa-l pui pe soft light dar ai grija sa se vada 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUITS 156 Posted November 28, 2014 Author Share Posted November 28, 2014 1. Ai probleme foarte mari la text ..deci cand ai un text colorat nul mai pui pe soft light il lasi normal si ii dai drop shadow si grandient.A si punel pe smooth .Iar cel alb poti sa-l pui pe soft light dar ai grija sa se vada Multam` , voi incerca sa tin cont de aceste sfaturi. De la cereri, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Space. 475 Posted November 30, 2014 Share Posted November 30, 2014 Borderul de la cea cu Edward este foarte bun, incearca sa folosesti acel tip de border de la avatarul cu textul ''Edward'' La text adauga gradient potrivit cu stock-ul, drop shadow 1-0-1 pe angle 90. Nu il mai puneti pe S. Light / Overlay doar daca este alb il pui (in caz ca doresti sau il lasi alb pe normal) si un drop shadow 1-0-1. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUITS 156 Posted December 4, 2014 Author Share Posted December 4, 2014 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denisa 7,050 Posted December 4, 2014 Share Posted December 4, 2014 Nu stiu de ce , dar creatiile (avatarele ) din primul tau post sunt de 10 ori mai bune / frumoase. Incearca sa le faci cum le-ai facut pe primele , sunt mai simple si arata mai frumos din punct de vedere estetic. Tu le incarci prea mult . Foloseste caps la textul secundar , da mai bine. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUITS 156 Posted January 18, 2015 Author Share Posted January 18, 2015 O facusem pentru concursul de aotw, dar a fost prea buna pentru a-mi fi publicata )) Glumesc, e facuta in alt program decat photoshop-ul si nu am putut participa conform termenilor din pacate Link to comment Share on other sites More sharing options...
FEDAYN 354 Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 Bravo ! Mi-ar plăcea să văd ieşite din mâna ta nişte rezoluţii mari, 1000, 1024, 1280, 1366... Ia un stock mare şi modifică-l 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUITS 156 Posted January 18, 2015 Author Share Posted January 18, 2015 Bravo ! Mi-ar plăcea să văd ieşite din mâna ta nişte rezoluţii mari, 1000, 1024, 1280, 1366... Ia un stock mare şi modifică-l N-am mai incercat asa pana acum, dar in secunda doi de la postul tau m-am apucat de treaba. Nu a durat mult, o ora aproape, sper sa-ti placa. Voi mai incerca si pe viitor asa, si voi aloca si mai mult timp / lucrare. Stock : Rezultat : Ai fost o inspiratie binevenita, chiar terminasem un proiect si nu imi era somn. Multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FEDAYN 354 Posted January 18, 2015 Share Posted January 18, 2015 E, vezi că se poate ?! Bravo ! Cu stock-ul ăla te poţi juca la nesfârşit, îl poţi modifica în fel şi chip, îi poţi adăuga elemente noi, din alte stock-uri, de exemplu o altă planetă mai mică care se izbeşte de cea existentă. Sau poţi pune pe ea o explozie nucleară. Poţi şi să dormi, mai e şi mâine o zi... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Space. 475 Posted January 19, 2015 Share Posted January 19, 2015 Foarte frumoasa creatia, bravo, Suits ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUITS 156 Posted January 22, 2015 Author Share Posted January 22, 2015 Cateva incercari de bannere pt forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUITS 156 Posted February 1, 2015 Author Share Posted February 1, 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maNGusTa 2 Posted February 6, 2015 Share Posted February 6, 2015 This means quality ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts