SpYKE3 16 Posted November 13, 2014 Share Posted November 13, 2014 Nume : Daniel Nick : SpYKE3 Vârstă : 17 Motiv : Îmi place comunitatea .. Și am ceva experiență in IPB Adresa de contact : danielnistor51@yahoo.ro Timp alocat forumului : 3 ore pe zi Ce secţiuni doreşti să moderezi? CS:GO De ce ai ales aceste sectiuni? Am ales doar 1 momentan și pentru că știu multe tutoriale în CS:GO , am ceva experiență . De ce doreşti să moderezi în această comunitate? Este o comunitate ordonată , respectată și amabilă. Ai mai moderat pe IPB? Da , 1 an Ce înţelegi prin "Post hunt"? Posturi aiurea pentru a aduna mai multe . Ce înţelegi prin "Dublu post"? 2 post-URI la rând făcute de aceași persoană Ce înseamnă "Warez"? Piraterie Ce înseamnă "NSFW"? Not Safe For Work Care este diferenţa dintre post hunt şi off-topic? Post Hunt - Posturi făcute doar pentru a strânge mai multe . Off Topic - Topic aiurea , înafara discuției . Ce planuri ai ca să sporeşti activitatea membrilor în secţiunile pe care doreşti să le moderezi ? Aduc niște prieteni , și cu o moderare bună poate mai atragem niște membri în secțiunea CS:GO Ai citit regulamentul forumului ? Da , l-am citit și puțin îl știu . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZuZu 965 Posted November 13, 2014 Share Posted November 13, 2014 Incepe sa deschizi niste topicuri,fa-ti niste ideei pentru aceea sectiune,incepe sa iti faci activitate si administratorii nu te vor uita,momentan de la mine ai contra. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SiLviu 3,611 Posted November 13, 2014 Share Posted November 13, 2014 Daca tot stii atat de multe tutoriale de ce nu le impartasesti si cu noi ? Fa niste posturi interesante acolo si probabil vei primi si o sansa, deocamdata contra. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LondoN eXtream 110 Posted November 13, 2014 Share Posted November 13, 2014 #Contra. Motivele mai sus Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIKE 272 Posted November 13, 2014 Share Posted November 13, 2014 @CONTRA ! eu sunt de parere ca trebuie mai activatea, fa posturi folositare pe sectiunea care vrei access-ul si poi ne discutam ! Bafta ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest KentHD Posted November 13, 2014 Share Posted November 13, 2014 #Contra , fă nişte tutoriale/posturi la secţiunea unde vrei să devii moderator,şi mai vedem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUITS 156 Posted November 13, 2014 Share Posted November 13, 2014 Eu nu va inteleg cum da-ti contra omului pe motivul ca ar trebui sa faca niste topic-uri pe acolo sau sa-si inceapa activitatea, cand si voi ( aici ma incadrez si eu ) a-ti primit grad fara sa faceti acest lucru. Inteleg, e contra, e nou, n-are posturi, n-are activitate, dar nu altceva. Ciudat, dar PRO. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Minnie 4,304 Posted November 13, 2014 Share Posted November 13, 2014 Toti am trecut prin asta, cel putin si eu si " trupa " mea . E nevoie acolo la CS:GO, si cu siguranta vei face fata . PRO . 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubuiee 83 Posted November 13, 2014 Share Posted November 13, 2014 Fiecare are dreptul la o sansa . # PRO ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denisa 7,050 Posted November 13, 2014 Share Posted November 13, 2014 Fiecare are dreptul la o sansa . # PRO ! Vi s-a zis in repetate randuri sa nu mai folositi acest argument , chiar atat de greu va este ? Ati tot primit edit de la Light si de la mine ( v-am zis si pe chat ) , insa degeaba , sper ca acest post sa fie destul de clar. De acum inainte o sa va anulez voturile daca chiar nu vreti sa intelegeti. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
adry 1,913 Posted November 13, 2014 Share Posted November 13, 2014 Acceptat! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts